Kogenuim
SEO spetsialist Eesti turul

Olen pakkunud SEO teenust enam kui 10 aastat ja teostanud 300+ SEO projekti.

Selle aja jooksul olen katsetanud loendamatul hulgal erinevaid strateegiaid, nippe ja lahendusi, et saavutada parimad tulemused. Võta ühendust ja tõstame sinu veebilehe Googles nähtavaks!

Klientide tagasiside

Rahva Raamat - SEO spetsialist Raido Tamar

Raido Tamar on Rahva Raamatule olnud usaldusväärne SEO-teenuste partner. Tema teadmised, oskused ja kogemused SEO valdkonnas on suurepärased ning tema asjatundlikkus oma vallas on meil aidanud oma äriga paremini tegeleda.

Toomas Aasmäe, arendusjuht

Hansapost - SEO spetsialist Raido Tamar

Raido Tamar on olnud Hansapostis abiks igapäevaste SEO töödega. Tema soovituste järgi on pidevalt tehtud muudatusi ja arendatud veebipoodi nii, et Hansapost oleks nähtav tasuta otsingutes. Samuti on just tema näpunäidete ja abiga korraldatud uuele veebipoele üleminek ja linkide suunamised. Raido on kindlasti üks Eesti kõige paremaid SEO spetsialiste.

Timm Rannu, Hansaposti turundusjuht

SEO spetsialist Raido Tamar tagasiside

EMT ja Elion ühinemise ning sellega kaasnenud vanade keskkondade sulgemise järel Raido poolt läbi viidud SEO-analüüs aitas meil aru saada, mis on uue ühise veebikeskonna tugevused ja nõrkused. Samuti saime sealt hulgaliselt infot ning juhiseid, kuidas vanade keskkondade tugevused uude veebi üle tuua ning milliste lahendustega on sellega võimalik Google´is veelgi paremaid positsioone saavutada.

Rasmus Kukk, veebiprojektijuht

Olen Raidoga teinud koostööd projektijuhina Bauhof’i ja Home4you e-poodide rajamisel ja arendamisel. SEO Partneri tööd iseloomustab hästi tulemusele orienteeritus, iseseisvus, eesmärkide selgus ja strateegiline mõtlemine.

Mait Mäesalu, E-kaubanduse juht

Õhtuleht - Raido Tamar - SEO spetsialist

Raido Tamari juures meeldis enim pühendumine. Suhtumist ilmestab fakt, et ühele kiirele probleemile saime neilt vastuse isegi pühapäeva öösel kell 1.11.

Sten-Erik Unt, veebiturundusjuht

Artiklid ja intervjuud

Koolitused ja konsultatsioonid

SEO konsultatsioonid

Soovid parandada enda veebilehe positsioone Google’is? Aitan sul paika panna vajaminevad SEO tegevused, et saavutada soovitud eesmärke.

Pakun SEO konsultatsioone järgmistel teemadel:

  • otsingumootori sõbraliku veebilehe loomine;
  • tehniline SEO
  • optimeeritud sisuloome
  • SEO e-poodidele
  • linkide ehitamine.

SEO koolitused

Telli sisekoolitus enda ettevõttele! Pakun SEO koolitusi erinevatele ettevõtetele alates SEO baasteadmistest kuni spetsiifilisemate teemadeni. Tutvusta minule enda nägemust koolituse sisust ning leiame sobiliku lahenduse selle teostamiseks.

Koolitustel tutvustan erinevaid SEO tööriistu ja analüüsin erinevaid SEO näiteid nii Eesti kui välisturult.

Koolituse käigus saavad osalejad praktilised teadmised soovitud teemast, et isesisvalt tööde teostamisega edasi minna.

"Lihtne kokkuvõte. Kõige pädevam eestlasest spetsialist, kes teab vastust sisuliselt igale sinu SEO küsimusele."

Astri Grupp, Marleen Kirss

"Väga asjalik, põhjalik ja praktiline koolitus! Raidol on SEO teemades laialdased teadmised ja ta oskab tuua palju näiteid, millest eeskuju võtta ja õppida. Lisaks suurele kogemusele ja praktilisusele on Raido tugevusteks kindlasti abivalmidus, meeldiv suhtlusviis ja kliendile lahenduste pakkumine."

Boost Youself, Agnes Männiste

Viimased ja tulekul esinemised

Teemad, millest kõnelen konverentsidel

SEO algajatele

E-poodide SEO

Linkide ehitamine

Tehniline SEO

SEO edasijõudnutele

Tegeled heategevuslikus valdkonnas?

Küsi tasuta nõu!

Pöördu tasuta SEO abi saamiseks minu poole, kui tegeled mittetulundusvaldkonnas ning viid ellu mõnda heategevusprojekti. Kirjelda enda projekti ning abi, mida SEO valdkonnas vajad. Proovin leida võimaluse abistada nii paljusid projekte kui antud hetkel on võimalik.

Oleme saanud praktilist abi ja konsultatsioone, kuidas olla Google’is paremini nähtav, mis on viinud ka reaalsete tulemusteni. Tulemused, mis on aidanud meil paremini omatulu teenida.

Raba5. Ekstreemspordikeskus